HOME  |  AGENDA  |  VENUES  |  ETHERCAT  |  SPONSORS  |  REGISTRATION  |  CONTACT
 

 

Main Sponsor

Beckhoff Nederland / IAL
www.beckhoff.nl

Beckhoff levert en implementeert open automatiseringssystemen gebaseerd op PC-compatibele besturingstechnologie. Het productenpakket omvat Industrie PC's, veldbuscomponenten, besturingssoftware en aandrijftechniek. De componenten en systemen van Beckhoff worden over de gehele wereld gebruikt bij een grote verscheidenheid aan toepassingen, lopend van 'high-speed' machines tot intelligente gebouwenbeheersystemen. Beckhoff heeft met zijn “New Automation Technology”, een standaard gecreëerd voor alle sectoren van industrie automatisering.

 

Co-Sponsors

acontis technologies
www.acontis.com

Acontis technologies, based in Weingarten Germany, was founded in 2001 by the todays managers Christoph Widmann and Stefan Zintgraf. As a leading provider for EtherCAT® software and Windows® Real-time solutions acontis serves customers in the sectors machine builders, medical technology, automation, semiconductors and robotics. In the future, expansion in the EtherCAT and real-time businesses are plant as well as new investments in the area of the “Internet of Things”. Our company is known for high quality products "Made in Germany". The product portfolio is supplemented by professional Training-, Support- and Software Services.

 
Festo
www.festo.nl

Festo is gespecialiseerd in de automatisering van ”Motion in Control”-processen in verschillende industrieën en wordt wereldwijd vertegenwoordigd in 176 landen. De ambitie van Festo is om als innovatieve partner, klanten in staat te stellen hun concurrentiekracht te verhogen door verregaande samenwerking op het gebied van re-engineering van bestaande machines en bij het ontwerpen van nieuwe machines. Door continue innovatie heeft Festo een assortiment van ruim 30.000 catalogus producten en biedt zij automatiseringsoplossingen op maat voor meer dan 200 industriële sectoren. Het uitgebreide dienstenpakket varieert van advies en dienstverlening op ontwerpgebied tot en met logistieke en technische ondersteuning, en van services voor installatie en onderhoud tot en met training en opleiding van operators en technici.

 
OMRON Europe
www.industrial.omron.nl

Het wereldwijd opererende Omron Corporation, met hoofdkantoor in Kyoto, Japan, is een leider op het gebied van automatisering. De onderneming is opgericht in 1933 en wordt geleid door president-directeur YoshihitoYamada. Het bedrijf telt thans ruim 36.500 werknemers in meer dan 35 landen. Omron levert producten en diensten voor uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder de fabrieks-, proces- en machineautomatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg.

 

 

 

 

       
 

EtherCAT Technology Group, ETG Headquarters | Ostendstr. 196 | 90482 Nürnberg, Germany
Phone: +49 911 54056 20 | Fax: +49 911 54056 29 | Email: info@ethercat.org | Web: www.ethercat.org